18 Ekim 2015 Pazar

Spor zamani





Selam  canları..

İyi-kötü, fazlalikli-sarkıklı, selulitli-catlaklı, bir yazın daha sonuna geldik. Bu yazsa kimimiz fazlalıklarını saklamak için o sıcak yaz günlerinde ne giyeceğini bulamazken kimimiz ise o görüntüye göre rağmen moda denen illetin getirileri inkar etmeden sergiledi kendini. Sonuç olarak kimine bakmaya doyamazken kimileri ise yaz bitsin diye kafamızı dağlara taşlara vurmamiza neden oldu.

Yaz sezonu açılmadan önce başlanan " iki haftada şu kadar kilo verdiren diyet" ışte "şok diyet ile formunuza kavuşun" listelerinde rafların ve bilgisayarların görünmeyen yerlerine kaldırıyoruz ki bidahaki yaz aynı taktiklerle hüsrana ugrayabilelim.

"Tatlım kış geldi zaten kat kat giyinince herkes aynı görünüyor." Demeden önce iyice düşün derim. Bu işin yazıda var.

Benim gibi her sene bir ay spora yazılıp onunda edecek iki haftasını spor yapan biri olarak (ki biliyorum sende böyle yapiyosun ) hem paramızı hem de moralimizi bozmayalim derim...

Eeee! Peki napicaz biz? Onu yapma bunu yapma dediğini duydum. Sakin ol...

Ben şimdi sana yeni başladığım bir uygulamayı anlatacağım.
Öğrenci evindeysen yada iyi bir arkadaş grubun varsa günde istediğin zaman birbirinize destek olarak hem eğlenip hem de güzel bir görüntüye sahip olabilirsiniz.
Bunu ister step ister plates ister dans seklinde yapabilirsiniz. Bu karar size kalmış. Biz bu programa başlayalı 1 hafta oldu ve sonuç çok güzel. Hem eğlenceli vakit geçiriyoruz hem de beraber bir şeyler yapmanın tadini çıkarıyoruz. .. Şimdi sen de evdekilere topla ve eğlenceli forma girmenin tadini çıkar 😊

Yaz sonu kendini bu şarkının içinde hissedeceksin 😉




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder