27 Nisan 2014 Pazar

Bu gün kendini nasıl hissediyorsun canım ?

 
 



 
Herkese merhaba.. 
Uzun süredir blogta yazı yazmıyordum.
  Bu pazar bütün günümü evde dinlenerek geçirdim ve sonra dedim ki blogta bir şeyler yazıp izleyicilerimle birlikte olayım.. 
 Malumunuz üzere yaz artık kapıda.. Yaza girerken kendimizi mutlu hissediyor muyuz? 
Biliyoruz ki güne nasıl başlarsak bütün günümüz öyle geçer..
Kendinizi mutlu hissettiğinizde aslında her şey bitmiştir. Güzelsinizdir. Şıksınızdır. Kendinize güveniniz tamdır. Ve tüm bunlar birbiriyle bağlantılı. Bu o kadar kapsamlı bir şey ki günlük diyoloklarımıza bile yansımaktadır.. O gün kendimizi güzel hissetmiyorsak hasta ve halsiz bile hissederiz. 
Evet, kesinlikle kendimizi nasıl hissettiğimiz ve nasıl göründüğümüz arasında bağlantı var. Sağlığınızın iyi olması hem çok iyi görünmenizi, hem de çok iyi hissetmenizi sağlar. Sağlıklı beslenince ve düzenli spor yapınca  harika da görünüyor olacaksınız. Formda vücuda sahip olmak sadece fazla yağların yakılıp kasların şekillenmesini sağlamakla kalmaz; aynı zamanda hücresel bazda yaşlanma etkilerini yavaşlatmaya yardımcı olur. Buda sizi daha genç ve mutlu olmanızı sağlar.. 
Yeni bir hafta ve yeni bir başlangıç yapmak mümkün diye düşünüyorum.. 
 Yapmamız gereken tek şey yediklerimize dikkat edip düzenli bir spora başlamak. Bunu evde de basit egzersizlerle yapabilirsiniz .. 

 Herkese mutlu haftalar .. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder