26 Kasım 2013 Salı

Ey Aşk Nerdesin..




''Ne gemiler yaktım ne gemiler yaktım  o kadar yandı ki canım sonunda karşıdan baktım'' Sezen Aksu'nun o güzel şarkı sözüyle başlamak istedim.  
 Sizinle fazla zaman geçiremiyorum belki bu yüzden  kendimi buraya yabancı hissediyordum. Bende bunu yenmek için size içinde bulunduğum durumu yazmak istedim belki bazı arkadaşlar bana bu konuda yarımcı olabilir. Yazılarımı takip eden arkadaşlar bu yaz çalıştığımı biliyorlardır. Birkaç yazdır çeşitli sektörlerde çalışma fırsatı buldum ve her yaz klasik geçerdi ta ki bu yaza kadar.. İlk başlarda her şey çok iyi gidiyordu çok eğlenceli bir iş ortamım var diyebilirdim. Sonra her şey Türk sineması gibi gelişti.. Bir ay boyunca onun orada olduğunun farkında bile değildim. Ta ki o gün onlara para bozdurmaya gittiğimde.. O hali hala aklımda koyu mavi gömleği, ağzında sigarası, üç numara saçları, kirli sakalı ve yanında arkadaşı vardı o oturuyordu arkadaşı ve yanında esnaflardan biri vardı.  

Ben parayı gösterip 'bozabilir misiniz ' dedim. 
Tabi o cool haliyle bakarken 'yok' dedi gülümsedi ve umursamadan döndü. Her zaman çok güzel bir gülümsemesi vardı. Ben döndüğümde ise artık ben değildim. Birkaç gün böyle geçti ben bunu dayanamayıp yanımdaki kızlara söyledim. Onların tepkisini hatırlamıyorum tabi şuan. Daha sonra o da benim baktığımı fark etmiş olacak ki biz karşılıklı bakışmaya başladık böyle yine bir iki hafta geçti. Ben kendimi kaptırmaya başlamıştım artık gelmeyince üzülüyor garip garip triplere giriyordum ama hala ortada bişi yoktu ve günler geçiyordu. Yaz sezonunda çalışınca herkesin belli bir ömrü oluyor tabi. Böyle geçerken günler biz denize gidelim dedik kızlarla ama pareyomuz yok bizde gidip onun dükkanından aldık. Tabi ben çok utangaç bir insan olduğum için yanında konuşmak bi yana hareket bile edemedim. Ben kendi iş yerime döndüğümde orada kalan arkadaşım benden bahsetmiş. Zaten konuyu açınca O'da benden bahsedildiğini anlamış hemen... Ben buna çok bozuldum tabi sonuçta ilişkilere üçüncü kişinin girmesini çok saçma buluyorken başlamasında üçüncü kişi olacak yok artık. O tamam tanışmak isterim demiş bense hiç tepki vermedim. Odunlukta üstüme kimseyi tanımam bazen. Zaten kırıtmak falan cımbızla çekerseniz bazen denk gelir. Neyse iki gün falan geçti biz ne konuşuyoruz ne buluşuyoruz derken üçüncü günün sonunda bana haber geliyor 'Bu akşam uygunsa eve bırakabilir miyim? ' diye bende tamam dedim. Ben ve iş arkadaşım önden çıktık biraz sonrada o geldi üçümüz beraber yürümeye başladık. İkisi konuşuyorlar ben ortalarında dinliyorum. İlk başta ne olduysa o eski halim gitti.. Arkadaşı eve bıraktık biz başbaşa kaldık. Kendinden ve ailesinden bahsetti Amerika'da okuyormuş mesela.. Şuanda da çok yakın oturuyormuşuz birbirimize. Eve gelip hemen yattım ve sabah hiç bişi olmamıştı sanki yine işe gittim o geldi ve yine hiç konuşmadık. O akşam sinirlendim ve onu beklemeden gittik. Zaten sonra herşey bitti. Benim etrafımda ki ve onun çevresindeki arkadaşları öğrendi. Kimileri olsun çok istedi kimileri ise gidecek ve ben üzüleceğim  diye istemediler.O ne yaptı bilmiyorum ama ben hep arada kaldım. Öyle böyle derken sezon bitti. İlk ben çıktım işten sonra o eşyalarını toplayıp gitti. Gitmeden bir gün önce çok sıradan mesaj atmıştım. Şimdi elimde bir tek o var diyebilirim aslında bu kadar düşünmemem gerekiyor sonuçta herkes kendi yoluna gitti. Ama hala onu düşünüyorum şimdi ben ne yapmalıyım? 

  

Daha romantik bir şarkı paylaşmak isterdim ama bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma o geliyor..


2 yorum:

  1. Eğer bi erkek sen birsey yapmadan harekete gecmiyorsa, üzerine hic
    Dusunme, eğer gercekten istedeydı bir harekete gecerdı. Mesela kitap oku, iyi geliyor insana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bende bu olaydan sonra kendime bi felsefe geliştirdim :D seven insan peşinden koşar diye :) Ama haklısın gerçekten.. Tavsiyene uyup güzel bir kitaba başlayabilirim. Çok teşekkürler yorumun içinde :)

      Sil