28 Eylül 2013 Cumartesi

Goodbye September ...





    Sıcak Eylül haftasonundan herkese merhabalar... 
Artık o sıcak yaz günlerinin yavaş yavaş sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Kimilerini son fırsatlarını değerlendirmek için kendilerini deniz kenarlarına, piknik alanlarına yada arkadaş toplantılarına atmış olabilir. Ben ise bu hafta sonumu eylül ayını uğurlayarak geçiriyorum. Dinlenmek güzel şey değil mi? Bende balkonumda yeşilin  yavaş yavaş sarılaşma başlamış tonlarını izlerken bu keyfi sizlerle paylaşmak istedim. Sessizlik ve ılık beni anlatan özellikler arasında galiba. Kış ayıyla birlikte bazı duyguların öldüğünü hissederim hep... Bu yüzden sonbahar hep bi rahatlama duyguların son çıkışı gibi gelir bana, bu konuda kaçınız bana katılıyorsunuz onuda bilmiyorum açıkçası belki sizde ilk başta saydıklarımdan birini tercih edebilirsiniz. Ama neyi tercih ederseniz edin bu hafta sonunuz ayrı güzel geçsin  :) 



 

Buda eylül şarkımız :) 

4 yorum:

  1. cidden yine eylül ayı sıcak geçti yaz gibi günler yaşadık ama ekim fena geldi, hele bizim buralara:))) yine Muğla tarafları belki bi nebze sıcaktır ılıktır, birkaç gündür Eskişehir'de kış yaşar olduk:((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın ben ekimi de böyle ılık ve tatlı geçmesini bekliyordum ama ilk günden itibaren bize sürpriz yaptı. Umarım bundan sonra bu kadar soğuk olmaz :)

      Sil
  2. Bende bizim buralarda sonbaharı çok severim ama bu yıl sanki birden kışa girdik gibi değil mi? DAtça'dan sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz kenarlarında sonbahar ayrı bir zevkli olur :) Umarım erken gelen kış bir an önce gider ve bizde sonbaharın keyfini çıkarırız :)

      Sil