24 Mart 2013 Pazar

ÖNERİ / SAÇ BAKIMI

        
  Merhaba arkadaşlar bugün sizlere uzun zamandır kullanmış olduğum bir ürünü paylaşmak istiyorum. Artık yaz gelmeye başladı ve saçlarımızın yenilenme zamanı da geldi diye düşünüyorum.Özellikle benim gibi saçlarını çok kestiren ve boyatan biriyseniz bu üründen çok memnun kalacaksınız. 

  Süpergro bakım yağı zengin içeriği sayesinde saç derisini ve saç tellerini tedavi ederek sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı olur.İçerisinde ise badem yağı ,susam yağı ,ceviz yağı ,çay özü , avokado yağı , jojoba yağı ve birçok bitkisel yağ bulunmaktadır. Kullanımı da çok kolay .. Haftada en az 2 kez yapılması tavsiye ediliyor.Yıkama işleminden yarım yada bi saat önce saç diplerine 10 dk. masaj yaparak kullanıyorsunuz dilersiniz saç uçlarınızda çok kırıklar varsa saç uçlarınızda da kullanabilirsiniz  



     Vazelin kıvamında olan bu ürünün kokusunu da çok beğeneceksiniz. Fiyatı 25-20 TL arasında olan  bu ürünü kullandıktan sonra çok memnun kalacağınızı tahmin ediyorum :)
                     
                    

2 yorum:

  1. Blogunuz hayırlı olsun:) Bu ürünün Watsons da satıldığını duydum doğru mudur? Yazınız çok hoşuma gitti ben de almayı düşünüyorum yalnız saçtan temizlemenin zor olduğunu söyledi bir arkadaşım bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Bu ürünü herhangi bir parfümeriden de kolaylıkla bulabilirsin :) biraz zor ama duş alırken iyi durulamak gerekili :)

      Sil